Over ons

De drijvende kracht achter Complimac: onze passie en technische expertises

Een familiebedrijf met passie voor voor techniek en service

Wij zijn Complimac, een familiebedrijf gelegen in het mooie Cuijk. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van industriële ventilatoren en beschikken daarnaast over een ervaren buitendienst.

Betrouwbare oplossingen voor uw  industriële luchttechnische installaties

ventilator-onderhoud

Bij Complimac staat het bevorderen van de efficiëntie en betrouwbaarheid van uw installatie centraal. Wij geloven namelijk dat een machinepark pas haar toegevoegde waarde kan tonen bij een optimale beschikbaarheid van de installaties. De luchttechnische installaties met in het bijzonder de industriële ventilatoren zijn daar een essentieel onderdeel van. Daar zetten we ons dagelijks voor in. Onze technici hebben jarenlange ervaring en zijn deskundig in het identificeren en oplossen van problemen en het onderhouden van uw ventilatoren en bijbehorende installaties.

Ervaren buitendienst voor uw bedrijf

Complimac beschikt over een ervaren buitendienst van waaruit onze onderhoudstechnici tijdelijk uitgeleend worden aan diverse bedrijven in de maakindustrie. Of ze nu voor uw Techniche Dienst ingezet worden in de ploegendienst of dagdienst, voor langere tijd of maar voor een paar dagen, kort bij huis of toch verder weg, het kan allemaal.  Onze medewerkers beschikken over de juiste vaardigheden en kennis om snel en efficiënt problemen op te lossen, zodat uw machinepark optimaal blijft functioneren.

Kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid

ventilator-onderhoud

Bij Complimac staan we voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Wij werken altijd samen met onze klanten om de beste oplossingen te vinden en garanderen daarbij een snelle en efficiënte service.

Uw betrouwbare partner voor  onderhoud en service aan uw industriële ventilatoren

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw industriële ventilatiesystemen, dan is Complimac de perfecte keuze. Onze deskundige technici staan klaar om u te helpen en samen met u te zorgen dat uw machinepark zonder problemen blijft draaien.