luchttechniek-holland-logo-2

Complimac B.V. neemt Luchttechniek Holland B.V. over

Complimac BV is verheugd om aan te kondigen dat het met ingang van 1 april 2023 de activiteiten van Luchttechniek Holland BV zal overnemen en voortzetten.

leeS HEt HELE PERSBERICHT

Complimac B.V. neemt Luchttechniek Holland B.V. over

Complimac BV is verheugd om aan te kondigen dat het met ingang van 1 april 2023 de activiteiten van Luchttechniek Holland BV zal overnemen en voortzetten. Luchttechniek Holland BV is een gerenommeerd bedrijf (ontstaan uit het vroegere Asselbergs & Nachenius in Breda) dat gespecialiseerd is in service, onderhoud, revisie en balanceren van industriële ventilatoren.


De overname van Luchttechniek Holland BV zal Complimac in staat stellen om haar positie in de markt als servicepartner voor Industriële ventilatoren verder te versterken. Door de expertise van Luchttechniek Holland te combineren met de ervaring van Complimac, zal het nieuwe bedrijf nog beter in staat zijn om te voldoen aan de steeds toenemende vraag naar innovatieve en duurzame oplossingen voor de Industriële Luchttechnische installaties van haar opdrachtgevers.


Complimac is zich bewust van de uitdagingen en verantwoordelijkheden die gepaard gaan met het voortzetten van de activiteiten van Luchttechniek Holland. Om deze reden zal Complimac zich maximaal inzetten om de bestaande klanten van Luchttechniek Holland te blijven bedienen met dezelfde hoogwaardige producten en diensten zoals ze van Luchttechniek Holland gewend waren. Daarnaast zal Complimac de expertise en kennis van de huidige eigenaren van Luchttechniek Holland overnemen en integreren in de nieuwe organisatie.


Harry van Bezouw gaat verder in dienst van Complimac. Ton van der Velden blijft nog actief als adviseur en ter ondersteuning van Complimac. Complimac BV kijkt ernaar uit om de activiteiten van Luchttechniek Holland BV voort te zetten en haar positie in de markt verder te versterken. We zijn ervan overtuigd dat deze overname zal leiden tot nieuwe kansen en groei voor het bedrijf en haar opdrachtgevers.


Vanaf 1 april 2023 worden de gezamenlijke- en nieuwe opdrachtgevers bediend vanuit de Complimac vestiging in Cuijk.